ECOC 2012

ECOC-Logo-2012Expozitia ECOC este cel mai mare eveniment european pentru industria telecomunicatiilor prin fibra optica.

Citește mai departe...

Echipa

Societatea are un numar de 10 angajati permanenti (12 part –time sau colaboratori) si poate executa cu forte proprii (personal calificat) lucrari complexe de telecomunicatii tip “end to end / turn key project “ inclusiv faza de intocmire a documentatiilor de avizare si executie.
Societatea noastra este certificata ISO 9001.

 

Dotari

Societatea noastra dispune de dotarea necesara pentru ducerea la bun sfarsit a proiectelor asumate. Detinem, printre altele, un laborator mobil pentru lucrari cu fibra optica, aparate de jonctionat fibra optica, un aparat de masura OTDR, o masina microjet pentru instalare fibra optica prin suflare si un utilaj Bobcat echipat cu roata pentru sapat santuri.

 

Despre noi

BP Office & Service SRLS.C BP OFFICE & SERVICE SRL este o companie romaneasca cu capital privat , fondata in 2002 , actualmente fiind cunoscuta ca una din firmele reprezentative din piata vrinceana de IT & C (Tehnologia Informatiei si Comunicatii) si aceasta datorita "cartii sale de vizita": calitate, pret, performanta.

Firmă dinamică cu o vastă experienţă în domeniu S.C BP OFFICE & SERVICE SRL, oferă:

  • Sisteme integrate de comunicatii (date, voce, video)
  • ISP - furnizare servicii internet
  • Retele de comunicatii pe fibra optica
  • Dezvoltare de pagini web, site-uri prezentare, e-commerce
  • Solutii de telefonie Voip
  • Solutii de supraveghere video la distanta cu camere IP
  • Solutii de tip infokiosk

Aceste activităţi implică proiectarea sistemelor informatice, livrarea echipamentelor necesare (servere, computere, echipamente periferice: imprimante, plottere, scannere, digitizoare etc., echipamente de comunicatii voce/date, centrale telefonice, fax-uri, modemuri etc.), conectarea acestora în reţea şi toate serviciile postvânzare (Service Garanţie şi Post Garanţie, asigurarea cu piese de schimb şi materiale consumabile).

Firma este localizata 100% in domeniul Tehnologiei Informaţiei şi Comunicaţiilor, fiind în contact cu toţi marii producatori. S.C BP OFFICE & SERVICE SRL oferă servicii cu personal calificat, asigurând fiecărui client certitudinea livrării produselor şi serviciilor la un nivel calitativ similar cu cel oferit de firmele occidentale, dovada fiind mărturiile clienţilor şi certificările obţinute.

Am câştigat o piaţă nu printr-o politică agresivă de preţ ci în primul rând prin calitatea produselor şi serviciilor oferite.

În scopul asigurării unei game complete de servicii, firma noastră coopereaza permanent cu diverse firme din ţară şi din străinătate în scopul realizării unei activităţi economice specifice în vederea introducerii de noi tehnologii şi modernizări.

Facebook Image
watch-us-youtube2
srac 9001
iqnet

Contact us:

Tel: +40-237-610347

Fax: +40-374-091332

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.