ECOC 2012

ECOC-Logo-2012Expozitia ECOC este cel mai mare eveniment european pentru industria telecomunicatiilor prin fibra optica.

Citește mai departe...

Conferinta Fiber To The Home 2014

 

Am participat si anul acesta la conferinta FTTH Europe care s-a tinut la Stockholm, Suedia, in perioada 18 - 20 Februarie. Absolut toate manifestarile au fost extrem de captivante, dar cuvantarea de deschidere sustinuta de Karin Ahl - Presedinta FTTH Council Europe mi s-a parut extrem de interesanta:

 "Progresul nu poate fi oprit si nu ar trebui limitata capacitatea oamenilor de a comunica. Nu ar trebui limitata capacitatea lor de a se conecta. Nu ar trebui limitata capacitatea lor de a crea si de a inova."

"Ganditi-va la modul in care traim si lucram in comparatie cu modul in care au trait si au lucrat parintii si bunicii nostri. Familiile noastre sunt adesea raspandite in toate colturile tarii, uneori si pe tot globul. Lucram mai multe ore cu clienti care se trezesc cand noi mergem la culcare sau se culca atunci cand noi ne trezim.

Liantul care tine toate aceste lucruri impreune si care ne permite sa ramanem conectati este ... reteaua. Intr-o lume tot mai complexa si tot mai solicitanta, comunicarea ne permite sa ramanem apropiati chiar si atunci cand suntem departe unii de ceilalti." (textul integral: Karin Ahl Speech ).

Stockholm-20140220-01057 

Intr-un studiu de piata efectuat pentru FTTH Council la sfarsitul anului 2013 se arata ca Romania ocupa locul 23 cu cca. 99000 utilizatori conectati (FTTH). Asa ca, vorba tricoului de mai jos, mai avem de intins fibra, nu gluma.

In 2015 Conferinta va avea loc la Varsovia, Polonia.

Facebook Image
watch-us-youtube2
srac 9001
iqnet

Contact us:

Tel: +40-237-610347

Fax: +40-374-091332

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.